Bøgerne fra KIDS by FRIIS er søde tekster udarbejdet i en sjov streg og i glade farver. 

Bogen "Barnebarnets bog, fra fødsel til konfirmation" fortælles af bedsteforældre. Her kan man skrive om oplevelser og tiden med barnebarnet samt fortælle lidt om sit eget liv.

Frida og Helga bøgerne er søde historier om dejlige begivenheder i barndommen. Indeholder ekstra sider, så man kan sætte billeder ind sidst i bogen og fortælle sin egen historie.

 

 

Barnebarnets bog til pige

I bogen kan bedsteforældrene samle alle begivenhederne i barnets barndom helt frem til konfirmationen. De kan bl.a. skrive lidt anektoter fra deres eget liv, fortælle om deres første møde med barnebarnet, barnedåben, 1 års fødselsdagen og andre dejlige minder med barnebarnet. Med plads til billeder, tegninger m.m.

65 sider

Varenummer: FR10007

Barnebarnets bog til dreng

I bogen kan bedsteforældrene samle alle begivenhederne i barnets barndom helt frem til konfirmationen. De kan bl.a. skrive lidt anektoter fra deres eget liv, fortælle om deres første møde med barnebarnet, barnedåben, 1 års fødselsdagen og andre dejlige minder med barnebarnet. Med plads til billeder, tegninger m.m.

65 sider

Varenummer: FR10008

Frida på skovtur

I FRIDA PÅ SKOVTUR møder du Frida som bor i et hus ude i skoven. Der er mange søde dyr ude i skoven. Frida og mor tager på skovtur og Frida hopper over bække, spiser madpakke og fanger sommerfugle. De har en rigtig hyggelig skovtur, lige indtil de skal hjem. For så får Frida ondt i benene og kan ikke gå mere. Heldigvis finder Frida ud af at hun godt kan alligevel.

25 sider

Varenummer: FR10003

Frida på ferie

I FRIDA PÅ FERIE skal Frida op at flyve for første gang. Frida glæder sig, men er også lidt spændt. I lufthavnen får Frida lov til at sidde ovenpå kufferterne og ombord på flyet får Frida en lille gave af mor. Det er dejligt med sol og palmer og Frida elsker at være på ferie og svømme rundt i poolen. Frida skriver brev til børnehaven og glæder sig til at komme op og flyve igen.

25 sider

Varenummer: FR10004

Helgas fødselsdag

I HELGAS FØDSELSDAG følger vi Helga som har ventet længe på at det endelig blev hendes fødselsdag. Hun vågner tidligt og synes allerede at hun ser meget større ud. Mor og far kommer med gaver og der er pyntet op i huset med flag og glimmer. Helga synes det er rigtig skønt at have fødselsdag og det bedste er at få besøg af alle sine legekammerater og sin kusine Frida.  

25 sider

Varenummer: FR10005

Helgas juledag

I HELGAS JULEDAG er Helga tidligt oppe og åbne sin sidste låge i julekalenderen. Helga og mor pynter juletræ og far hænger stjernen på. Ænderne skal fodres, de skal i kirke og bagefter skal andestegen i ovnen. Helga dækker et fint julebord sammen med mor og nisserne skal have risengrød. Hele familien kommer på besøg og pludselig kan gaverne slet ikke være under træet mere.

25 sider

Varenummer: FR10006

Mit første år fotoalbum

Aluminium fotoalbum med fløjlsunderlag. På forsiden er der plads til et billede i str. 9x13 samt til 12 billeder i str. 5x5 cm.

I albummet er der plads til billeder i 3 forskellige størrelser. 10x15, 13x18 samt 21x29,7

Varenummer: PB-YL-M93-PH1-8A

Min første tand og hårlok gaveæske

Gavesæt i 3 dele bestående af:
Aluminiums fotoramme i sort. Str. 6x8 cm.
"My first Tooth" fløjlsæske med aluminiumslåg. "My first Curl" fløjlsæske med aluminiumslåg.
Er indpakket i en indbydende gaveæske som vist på billedet. Der kan graveres på æskerne.

Varenummer: GS11A-PSK1-T3

Kontakt                     

KONTOR                          

KIDS by FRIIS ApS              
Krude Møllevej 5           
DK-8654 Bryrup            
Denmark  

Tlf. + 45 87 24 20 64 / 26 63 53 18

mail@kidsbyfriis.dk
www.kidsbyfriis.dk

 

LAGER               

Klintevej 4           
DK-8653 Them 

                   

 

Kidsbyfriis200px